Hirdetés

zeller.lap.hu / Zeller termesztése

Zeller termesztése

Kertbaratbolt webáruház

Széles választék vetőmagokból

Zeller A zeller (Apium graveolens, népies neve téves, német olvasatban: celler, ui. németül: Sellerie) gyógy-, és fűszernövény. Világszerte három változata terjedt el, Magyarországon a gumós változatot termelik. A halványított (termesztése közben árnyékolják) vagy szárzeller és metélő zeller levélnyelében 30–50 mg/100g C-vitamint is tartalmaz, míg a gumós változat, csak elenyésző mennyiséget. En

Szálas és tápkockászeller palánták áprilistól elvihetők

Online internetes webáruház és gazdaáruda, ahol vetőmgokon, virágmagokon kívül műtrágyát, tápoldatokat, virágföldet és egyéb kerti kiegészítőket árusítunk. A vetőmagokat egész Magyarország területén házhoz szállítjuk. A vetőmagokra és virágmagokra "biztos kelés" kelési garanciát nyújtunk. Ha nem kel ki a vetőmag, a vetőmagot kicseréljük egy másik szállítmányből érkező magra.

Kertfórum - hasznos tudnivalók zöldségek, gyógy- és fűszernövények termesztéséhez. Magyarország új kertészeti információs oldalán folyamatosan bővülő hasznos információkkal és cikkekkel várunk minden kertészkedőt. Portálunkon zöldségek, gyümölcsök, fűszer- és gyógynövények termesztéséhez tartozó adatlapokat, továbbá csírázási idő és hőmérséklet táblázatot, valamint tenyészidő táblázatot talál.

Meghatározás:

A zeller gyógy-, és fűszernövény. A linkkatalógus bemutatja a zeller eredetét, történetét, fajtáit, jellemzőit, felhasználási lehetőségeit. A zeller levesekbe, húsok mellé, fűszerként használva, zeller recept különlegességek. Párolva, főzve, sütve, salátaként, köretként, főételként. A zeller gyógyító hatása, termesztése. Zeller elnevezésű cégek, nevek.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Zeller termesztése
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés